Waar wij goed in zijn

We get the job done!

Goed werk leveren dat is waarvoor wij in de ochtend ons bed uitkomen. Met een team van vaklieden in het veld en professionals op kantoor streven wij elke dag weer naar het best haalbare resultaat.

Wij bieden efficiënte- en servicegerichte dienstverlening, met één aanspreekpunt en tegen een aantrekkelijke prijs. Van het begin, tot het einde en zelfs na de afsluiting van een project: we get the job done!

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers om zo de juiste ondersteuning te kunnen bieden. Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Laten we eens bellen met elkaar
We get the job done

Onderhoud en Reparatie

De onderhoud- en reparatiewerkzaamheden kunnen variëren van kleinschalig tot grootschalig en wij denken graag mee met onze opdrachtgevers. Flexibiliteit en snel kunnen schakelen zijn absolute voorwaarden voor ons tijdens het leveren van kwalitatieve dienstverlening. Of het nu gaat om stucwerk, tegelzetting, servicewerkzaamheden of freeswerk, het werk wordt door onze specialisten altijd efficiënt en hoogwaardig uitgevoerd. Daarnaast weten wij als geen ander dat er tijdens een project onvoorziene werkzaamheden om de hoek kunnen komen kijken. Wij zijn graag de ondersteunde partner bij het efficient oplossen van al deze werkzaamheden.

Ik wil een offerte
We get the job done

Professionele opleverschoonmaak

Inmiddels hebben wij heel wat ervaring bij vele nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten dus weten wij precies wat er nodig is bij het leveren van proffesionele opleveringsschoonmaak. Onze specialisten maken alles grondig schoon én zorgen voor een perfect eindresultaat. Daarnaast werken wij met professionele middelen en materialen en dat allemaal tegen een betaalbare prijs.

Ik wil een offerte
We get the job done

Sloopwerk en opruimwerk

Inmiddels hebben wij al voor tal van opdrachtgevers sloop- en opruimwerk verzorgd. Wij verzorgen de sloopwerken en opruimwerken in een zo kort mogelijk tijdsbestek en leveren daarbij de juiste kwaliteit. Want kwaliteit is erg belangrijk binnen deze branche. Tijdens sloopwerkzaamheden is er een nauwkeurigheid vereist en daarnaast maken wij gebruik van gespecialiseerd materiaal om de sloopwerken uit te kunnen voeren.

Ik wil een offerte